Afrejse

Så er dagen kommet! Alt er pakket, tjekket ind og vi sidder lige nu i lufthavnen og venter på at vi kan komme ombord på flyet og de 24 timers flyvning til Auckland kan blive overstået.

De sidste par dage er gået med en masse praktiske ting. Skaffe internationalt kørekort, brevstemme, melde flytning til folkeregistret og en masse andre praktiske ting. Derudover var der også noget familie som godt ville sige farvel inden vi tog afsted, så det har vi også fået gjort.

Jeg tror ikke vi selv helt har forstået at vi nu skal være afsted i et helt år, og jeg er ikke helt sikker på hvornår det faktisk går op for os. Men lige nu glæder vi os bare til vi lander i Auckland og det hele faktisk begynder. For det kan kun blive et godt år. Et år hvor vi vil få en masse oplevelser og nyde at jeg er blevet tildelt Matador legatet.