Vel ankommet til New Zealand

Så er vi vel ankommet til New Zealand og flyveturen gik udemærket. Den første tur fra København til Shanghai med SAS var som flyveture er, nemlig bare noget der skal overstås. Den anden del fra Shanghai til Auckland med Air New Zealand var dog en af de bedste flyveture jeg har haft. Flyet var en ny Boeing Dreamliner, hvilket i sig selv er et meget lækkert fly. Flyet er topmoderne med det nyeste underholdningssystem, lyset i kabinen skifter farve og styrken afhængig af tidspunktet af dagen og er alt sammen indirekte, man trækker ikke et “gardin” ned for vinduerne men kan tone ruden i 5 trin. Men hvor turen virkelig vandt for os var at vi fik pladser på Air New Zealands Skycouch. Skycouch er 3 økonomi sæder ude ved vinduet, og vi fik 3 pladser for os selv, hvilket altid er rart. Men på Skycouch kan man folde de indbygget fodstøtter op og lave sig en lille seng. Da vi ikke havde betalt for det, men blot var opgraderet til det, fik vi ikke de tilhørende dyner og puder. Men vi fik udleveret de specielle sikkerhedsbælter som muliggøre at kunne ligge ned og sove, og bruge den som en sofa da vi så film. Så vi fik sovet en del på turen, og det var ikke i en eller anden underlig position så kroppen var helt smadret bagefter. Så vi er begge to blevet store fans af Air New Zealand!

Carina fly

De næste par dage skal vi bruge på at få klaret en del praktiske ting. Vi skal skaffe telefonabonnementer, jeg skal klare ting på universitetet da jeg formentlig ikke når tilbage til orientation days, og vi vil se om vi kan få en lejlighed til vi kommer tilbage i marts. Derudover skal vi også slappe af og være turister inden vi skal købe en bil og jeg skal til konference.