Så står den på ferie og transport til Dunedin

Mandag og tirsdag var jeg på konference. Konferencen hed World Business, Finance and Management Conference og jeg hørte en masse kloge professorer fortælle om deres forskning inden for alt fra en mulig Dutch disease i Saudi Arabien til Boliginvestering i Auckland. De fleste oplæg var spændende, men som med så meget andet var der også flere ikke så gode, blandt andet pga. manglende engelsk kompetencer fra den fremlæggende professor. Men generelt en god oplevelse hvor jeg lærte en masse!

Så efter et par dage tilbage på skolebænken er det også tid til ferie! Så i morges tog mig og Carina vores lille bil og kørte mod syd hvor vi her til aften efter 8 timer på landevejen har ramt Wellington på den sydlige spids af nordøen. Her har vi i morgen en færgebillet kl 17 til at sejle over til sydøen. Den næste halvanden uges tid skal vi lige så stille bevæge os sydpå for lige før nytår at ramme Dunedin hvor jeg skal studere på sommerschool i januar og februar måned. Vi har planlagt en masse ting vi skal se undervejs bestående af blandt andet vingårde, havdyr, flot natur og mange andre ting. Men det skal vi nok fortælle mere om når vi efterhånden oplever det.