Kajaktur og sæler

Så kom næste stop på turen, Kaikoura, omkring 130km længere nede af østkysten fra Marlborough. Den lille by er primært en turistby som lever af dyrelivet i havet ud for byen. I området er der mulighed for at se sæler, hvaler, delfiner og massere af forskellige fugle. Vi valgte at fokusere på sæler da vi tidligere har set både hvaler og delfiner, og man kan jo ikke det hele.

Vi startede derfor morgenen med at tage på en kajaktur for at kigge på sæler. Turen var i sig selv smuk med flotte bjerge i baggrunden. Derudover var de sæler vi mødte meget legesyge rundt om kajakkerne, så det var en rigtig god tur.

Efter frokost tog vi en gåtur i området, for at se flere sæler. Men det man mest så her var sæler der lå på stenene og slikkede sol, så ikke helt lige så spændende som kajakturen hvor man virkelig så sælerne i deres eget element.

DSC_1549