Glædelig jul fra New Zealand

Glædelig jul til alle fra New Zealand!

For vores vedkomne fejrede vi d. 24 med vores køretur til Queenstown, som sidste opslag omhandlede. Om aftenen var vi inde i Queenstown og spise bøf på en restaurant i byen, hvilket jo ikke rigtig er juleagtigt. Som en tidligere engelsk koloni holder de jul d. 25, så d. 24 var ikke noget specielt hernede. Men i dag d. 25 var alt lukket, og vi har derfor brugt dagen i hotellets spa og slappet af med blandt andet at nyde udsigten fra vores værelse. Hotellets egen restaurant havde en julemenu med kalkun om aftenen som vi havde reserveret bord til. Så lidt jul blev det alligevel for os, der var ingen and men en anden fugl er bedre end ingenting.

De næste dage skal vi indløse vores julegaver til hinanden. Queenstown er kendt for alt det ekstrem sport man kan lave her, så det skal vi selvfølgelig også og har valgt at give det til hinanden i julegave. I morgen, d. 26, skal vi ud og riverrafte på en af floderne i området, ikke den vi kan se fra hotellet. Turen skulle være en kategori 3-5 på en 5 skala, så der burde være lidt gang i floden. I overmorgen skal vi springe bungeejump og svinge i gigantgynge. Bungeejumpet er det højeste i New Zealand på 134 m, og gyngen i ca. samme højde, så det skal nok blive sjovt! Men når vi har samlet os mod til at hoppe skal i nok få en nærmere beskrivelse af vores oplevelser.

DSC_1707DSC_1711