Bryllup

Så skete det, vi blev gift.

Vi havde inden vi tog hjemmefra arrangeret at blive gift mens vi var i New Zealand, og nu er det også sket.
Vi havde tidligere i vores forhold snakket om at vi ikke havde lyst til det store bryllup, men ikke gjort mere ved det. Da jeg så fik tildelt rejselegatet begyndte vi at lege med tanken igen, men det skulle være et smukt sted. Så efter noget søgning på nettet fandt vi et lille sted nord for Queenstown. På den ene side af søen lå der meget isoleret et lille hotel, eller lodge som det hed (med vandrehjemslignende værelser), med en restaurant helt ned til vandet og i smukke omgivelser. På den anden side af søen havde de et lille bed and breakfast med meget fine værelser. Så vores plan var at blive gift på den isoleret side og overnatte på bed and breakfast’et. Så inden vi tog hjemmefra havde vi arrangeret det hele, og vi havde Carinas kjole med som håndbagage hele vejen.

Om fredag da vi kørte fra Dunedin til Glenorchy regnede det hele dagen, og vi begyndte begge to at have bange tanker, for vi havde planlagt at ceremonien skulle være udenfor. Men vejrudsigten holdt heldigvis hvad den havde lovet, og om lørdagen var vejret godt!

Dagen gik fuldstændig som planlagt, og uden at gå for meget i detaljer blev vi gift af en dansk præst fra Dunedin på en bådebro. Meget smukt, og lige som vi ville have det. Efter vielsen fik vi taget nogle billeder, og fik noget god mad på restauranten. Efter middagen tog vi tilbage på vores bed and breakfast hvor vi havde arrangeret en bryllupskage og nogle bobler vi havde købt på vores tur rundt i Marlborough. Så her er nogle billeder fra dagen:
20160116christian_ceremony0033

20160116christian_ferry0021

20160116christian_ferry0057

Dagen efter brylluppet gjorde vi det som alle nygifte gør, nemlig at tage på en 2,5 times ridetur i de smukke omgivelser. En meget smuk tur i omgivelser som også har været i Ringenes Herre, men det er der jo meget af New Zealand der har 🙂

IMG_1270