Besøg fra Danmark

Siden vi fik vores lejlighed har vi haft travlt, meget travlt faktisk. Vi fik nøglerne til vores lejlighed fredag d. 15. juli og brugte weekenden på at få købt de manglende ting ind, og herefter har vi haft kæde besøg fra Danmark.

Om mandagen ankom to af mine folkeskolekammerater sammen med den enes kæreste. De havde inden de ankom her rejst rundt i henholdvis 2 og 1,5 uge og havde derfor allerede set store dele af Australien fra Melbourne til Cairns og Great Barrier Reef. Så vi var det sidste stop på deres tur inden de skulle retur til Danmark. Den ene tog hjem tirsdag mens den anden og hans kæreste tog hjem torsdag, så vi nåede lige at vise dem lidt af Brisbane og så var vi en tur i Australia Zoo. Australia Zoo er den zoologiske have som Stewe Irwin ejede og som stadig er ejet af hans familie. Her er der selvfølgelig en masse krokodiller og alligatorer, men for os var højdepunkterne helt klart koalaerne hvor man har mulighed for at komme tæt på og ae dem, og kænguru områderne hvor man går frit i et større områder med kænguruer og derfor kan komme helt tæt på og klappe dem. Nogle gode dage, hvor vi også fik fejret vores tre 30’års fødselsdage med en god middag.

Da de var taget hjem gik der kun et par dage før en af Carinas veninder kom og boede hos os i næsten en uge. Det var dog samtidig med en af mine undervisningsweekender hvor jeg har to fulde dage på universitetet, så det var ikke meget jeg var hjemme mens hun var her. Hun havde også da hun ankom til os allerede brugt 3 uger i Australien og brugte derfor tiden på at slappe af sammen med Carina, og shoppe en smule. En enkelt lille tur til Byron Bay og hippiebyen Nimbin blev det dog til mens hun var her.

Da hun tog afsted havde vi lige en lille uge fri, hvor vi så kæmpede med at få internet. For at få internet viste sig at være meget besværligt. Efter vi bestilte i den weekenden hvor vi flyttede skulle en tekniker fra Telstra (Australiens pendant til TDC) give os et telefonnummer i lejligheden, hvilket er nødvendigt for at få ADSL. Det tog selvfølgelig næsten to uger før det skete. Men da det var gjort havde vi stadig ikke internet da den tidligere lejers telefonnummer stadig var tilsluttet. Så efter noget tovtrækkeri mellem os, vores internetudbyder og ejendomsmægleren blev det endelig afklaret af ejendomsmægleren skulle bestille endnu en tekniker som skulle lave det sidste kabelfiksfakseri i bygningen for at vi kunne få internet. Så efter 3 uger lykkedes det os endelig at få internet.

Og i søndags fik vi så besøg igen, denne gang var det mine forældre, min lillebror og hans kæreste der kom på besøg. De havde inden da brugt lige over en uge på at køre fra Melbourne over Sydney op til os. Turen herop var gået lidt hurtigere end planlagt da vejret ikke havde været på deres side, men heldigvis havde det ikke fulgt efter dem da vi havde nogle dejlige solskinsdage her i Brisbane. Mens de var her tog vi endnu en tur i Australia Zoo da man aldrig bliver træt af at ae koalaer og kænguruer, og man kan ikke have været i Australien uden at have gjort det heller. Derudover viste vi dem selvfølgelig rundt i Brisbane, og så var vi en dag på stranden så min lillebror også havde mulighed for at prøve kræfter med at surfe.

Uden at tage noget fra de andre besøg kan intet rigtig måle sig med at få besøg af sin familie man ikke har set i 8 måneder. Jeg lider på ingen måde af hjemve, men et besøg fra ens familie efter så lang tid kan man ikke hamle op med. Det er bare dejligt at se dem igen, for Facetime er bare ikke det samme.

Selv om de kørte videre i morges er vi dog ikke helt færdig med at se dem. Jeg skal lige have to fulde dage på uni fredag og lørdag, men søndag flyver vi op og møder dem på Hamilton Island som er en af øerne i Whitsundays og ligger lige i kanten af Great Barrier Reef. Her skal vi indtil onsdag slappe af og snorkle i koralhavet. Så det glæder vi os til.

Efter det har vi noget tid til at være alene, og jeg får også noget tid til at lave de opgaver som naturligt kommer når alle mine fag har været i gang et stykke tid. Men efter 5 uger begynder vi at få besøg igen da først Carinas mor og derefter Carinas far kommer på besøg. Det glæder Carina sig naturligvis til, især nu min familie har været forbi er Carina også begyndt at savne sin familie lidt mere.

Og til sidst et par billeder fra en af vores ture til Australia Zoo, og et billede af mig og min lillebror efter en af vores surfture.

DSC_3676

DSC_3695

DSC_3921

DSC_0704